Kapitein Duivel

Welkom bij Kapitein Duivel!

Hoi! Welkom bij Kapitein Duivel… Hier ging het los: tussen 1 september 2013 en maart 2014 verscheen op deze site een spannend boek voor lezers van 11 jaar en ouder.

 

Het is 1606 – Kapitein Duivel is de gevaarlijkste kaperkapitein van Noord-Afrika. Hij overvalt in drie jaar tijd meer dan veertig schepen. Hij woont in een schitterend paleis en is bloeddorstig en meedogenloos. In dit verhaal maken drie jonge mensen hem van dichtbij mee. En ze zien zijn ware gezicht – maar wat ís zijn ware gezicht…?

Kapitein Duivel had 26 hoofdstukken. Een half jaar lang, van 1 september 2013 tot 1 maart 2014, verscheen iedere week een nieuw hoofdstuk op www.onvergetelijkverleden.nl. Wilde je niks missen, dan kon je je als lezer inschrijven. Je ontving dan iedere week automatisch het hoofdstuk in je mailbox. Het leukste was, dat iedereen invloed kon hebben op het verhaal: wie de polls invulde besliste mee over het lot van de hoofdpersonen!

Hoorde je bij de eerste dertig lezers die zich inschreven, dan kreeg je iets extra speciaals! Je ontving dan iedere maand met de post een bijzondere bonus. Een geheimzinnige brief, bijvoorbeeld, of een mysterieuze puzzel… Het was een bijzonder experiment! Je ziet hier een paar hoofdstukken en een paar bonussen; wie weet wordt het geheel nog eens een echt boek!

Deel dit artikel: